Snel Bedrijven Zoeken en Vinden

Een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd. Je ziet het op de Nationale Bedrijvenlijst.

Hoe is de Nationale Bedrijvenlijst ontstaan? De Bedrijvenlijst is het resultaat van luisteren naar de klant, klanten willen direct en zonder afleiding of in te loggen naar de bedrijven zoeken en zonder tussenkomst van boekingskantoren en vergelijkingssites direct naar de website van het bedrijf dat ze zoeken.

Waarom zou je gaan zoeken op de Nationale Bedrijvenlijst? Op de Bedrijvenlijst zie je geen reclame. Ook niet van degene die het meest heeft betaald, zoals bij de zoekmachines. Of gerichte reclame op basis van jouw zoekgedrag op internet. Bij de Nationale Bedrijvenlijst worden je activiteiten niet vastgelegd.

Je zoekt en vindt dynamisch, terwijl je typt. Je ziet direct wat je echt wil: een overzicht van de betreffende bedrijven.

Er wordt terwijl je typt in alle beschikbare velden gezocht.

Bijvoorbeeld: Typ een plaatsnaam in voor alle bedrijven in die plaats.

Of zoek op een deel van de tekst en combineer bv. "Groningen Hotel" (Plaats of provincie en Branche) terwijl je typt worden de resultaten getoond.

Welke gegevens worden getoond?

Kolom Omschrijving
Klik op de winkelwagen voor de aanbieding van het bedrijf
Bedrijf Klik op de naam van het bedrijf om de website van het bedrijf te bekijken. 
Contact Klik op naam van het contact om zijn/haar profiel op LinkedIn, Facebook of eigen blog te bekijken. (Als de link is ingevoerd door de contactpersoon.
Telefoon Bel direct met de contactpersoon. Gebruik je de bedrijvenlijst op je iPhone of Smartphone hoef je alleen op het nummer te klikken en er wordt direct gebeld. 
Plaats Door de Plaats (of Provincie) als zoek argument te gebruiken worden alle bedrijven in die plaats/provincie getoond. Als het door het bedrijf is aangegeven kan je door op plaats te klikken het adres bekijken op Google Maps en een routebeschrijving maken. 
Branche De branche en of vakgebied van het bedrijf. Kan heel goed als zoekargument gebruikt worden

Een klik op een veld werkt alleen als deze door het bedrijf is opgegeven.

Ga naar de Nationale Bedrijvenlijst en probeer het uit. Bijvoorbeeld zoek op “Hot Veendam” of op “Sneek” om een indruk te krijgen. Regelmatig verschijnen meer bedrijven op de lijst.


Je kan de gratis webapp downloaden en ontvang het nieuws en aanbiedingen per e-mail

 

Voordeelaanbiedingen