Snel Bedrijven Zoeken en Vinden

Een bedrijf zoeken zoals zoeken bedoeld is: snel, zonder advertenties, zonder ongewenste reclame én zonder dat je gevolgd wordt of je gegevens worden onthouden en vastgelegd. Je ziet het op de Nationale Bedrijvenlijst.

Hoe is de Nationale Bedrijvenlijst ontstaan? De Bedrijvenlijst is het resultaat van luisteren naar de klant, klanten willen direct en zonder afleiding of in te loggen naar de bedrijven zoeken en zonder tussenkomst van boekingskantoren en vergelijkingssites direct naar de website van het bedrijf dat ze zoeken.

Waarom zou je gaan zoeken op de Nationale Bedrijvenlijst? Op de Bedrijvenlijst zie je geen reclame. Ook niet van degene die het meest heeft betaald, zoals bij de zoekmachines. Of gerichte reclame op basis van jouw zoekgedrag op internet. Bij de Nationale Bedrijvenlijst worden je activiteiten niet vastgelegd.

Je zoekt en vindt dynamisch, terwijl je typt. Je ziet direct wat je echt wil: een overzicht van de betreffende bedrijven.

Er wordt terwijl je typt in alle beschikbare velden gezocht. Je kan alle kolommen sorteren.

Bijvoorbeeld: Typ een plaatsnaam in voor alle bedrijven in die plaats.

Of zoek op een deel van de tekst en combineer bv. "Groningen Hotel" (Plaats of provincie en Branche) terwijl je typt worden de resultaten getoond.

Welke gegevens worden getoond?

Kolom Omschrijving
+ Bekijk meer gegevens van het bedrijf, zoals telefoonnummer, e-mailadres en meer. Je kan direct bellen met een iPhone of Android-telefoon.
Bedrijfsnaam Klik op de naam van het bedrijf om de website van het bedrijf te bekijken. 
Plaats Door de Plaats (of Provincie) als zoek argument te gebruiken worden alle bedrijven in die plaats/provincie getoond.

Als het door het bedrijf is aangegeven kan je door op plaats te klikken het adres bekijken op Google Maps en een routebeschrijving maken. 

Zoekwoorden De zoekwoorden waarop het bedrijf gevonden kan worden, er wordt gezocht op alle gegevens die het bedrijf heeft opgegeven.
aanbiedingicon Bekijk de aanbieding van het bedrijf

Een klik op een veld werkt alleen als deze door het bedrijf is opgegeven.

Ga naar de Nationale Bedrijvenlijst en probeer het uit. Bijvoorbeeld zoek op “Hot Veendam” of op “Sneek” om een indruk te krijgen. Regelmatig verschijnen meer bedrijven op de lijst.


Je kan de gratis webapp downloaden en ontvang het nieuws en aanbiedingen per e-mail

[newsletter]